Achternaam ábrahámMeer weten over de achternaam ábrahám is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ábrahám in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ábrahám leven.

De ábrahám achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ábrahám, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ábrahám zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ábrahám

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ábrahám ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ábrahám draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ábrahám die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ábrahám vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ábrahám zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ábrahám onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ábrahám in de wereld

  1. Hongarije (6093)
  2. Roemenië (192)
  3. Slowakije (71)
  4. Duitsland (2)
  5. Cyprus (1)
  6. Tsjechische Republiek (1)
  7. Spanje (1)
  8. Slovenië (1)
  9. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ábrahám hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ábrahám in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ábrahám de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ábrahám een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.