Achternaam ábrahámMeer weten over de achternaam ábrahám is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ábrahám in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ábrahám leven.

De ábrahám achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ábrahám, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ábrahám zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ábrahám

Bekijk kaart van de achternaam ábrahám

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ábrahám ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ábrahám draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ábrahám die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ábrahám vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ábrahám zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ábrahám onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ábrahám in de wereld

 1. Hongarije Hongarije (6093)
 2. Roemenië Roemenië (192)
 3. Slowakije Slowakije (71)
 4. Duitsland Duitsland (2)
 5. Cyprus Cyprus (1)
 6. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 7. Spanje Spanje (1)
 8. Slovenië Slovenië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ábrahám hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ábrahám in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ábrahám de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ábrahám een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ábrahám enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam ábrahám veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met ábrahám, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam ábrahám, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam ábrahám, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam ábrahám met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abraham
 2. Abrahim
 3. Abrahm
 4. Abrahams
 5. Abrahan
 6. Abrahms
 7. Abram
 8. Abrham
 9. Avraham
 10. Abraam
 11. Abreham
 12. Aybram
 13. Abriham
 14. Abrahami
 15. Avrahm
 16. Abrahante
 17. Abrain
 18. Abrami
 19. Abramian
 20. Abramo
 21. Abramoff
 22. Abramov
 23. Abramova
 24. Abrams
 25. Abramski
 26. Abramsky
 27. Abramson
 28. Abramyan
 29. Abran
 30. Abrante
 31. Abrantes
 32. Abriam
 33. Abrihan
 34. Abrom
 35. Abruña
 36. Afram
 37. Avraam
 38. Avram
 39. Abramovi
 40. Abraan