Achternaam ámundadóttirMeer weten over de achternaam ámundadóttir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ámundadóttir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ámundadóttir leven.

De ámundadóttir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ámundadóttir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ámundadóttir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ámundadóttir

Bekijk kaart van de achternaam ámundadóttir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ámundadóttir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ámundadóttir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ámundadóttir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ámundadóttir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ámundadóttir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ámundadóttir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ámundadóttir in de wereld

 1. IJsland IJsland (83)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ámundadóttir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ámundadóttir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ámundadóttir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ámundadóttir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ámundadóttir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ámundadóttir. Dit komt doordat de achternaam ámundadóttir vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam ámundadóttir stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ámundadóttir.

 1. ámundason
 2. Amundarain
 3. Amundarai
 4. Ammanati
 5. Ammannati
 6. Amondarain
 7. Amunategui
 8. Amundaray
 9. Amandarain
 10. Amunategi
 11. Amanda
 12. Amandi
 13. Amandis
 14. Amanti
 15. Amantia
 16. Amenda
 17. Amendi
 18. Amendolia
 19. Amendt
 20. Aminatou
 21. Ammondt
 22. Amondaray
 23. Amonett
 24. Amonette
 25. Amundsen
 26. Amundson
 27. Amonategui
 28. Aminata
 29. Amanat
 30. Amandio
 31. Amanatidis
 32. Amanuddin
 33. Amondi
 34. Aminat
 35. Anwandter
 36. Ammendolia
 37. Ammannato
 38. Amenduni
 39. Aimonetto
 40. Amandoli