Achternaam ásgeirsdóttirMeer weten over de achternaam ásgeirsdóttir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ásgeirsdóttir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ásgeirsdóttir leven.

De ásgeirsdóttir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ásgeirsdóttir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ásgeirsdóttir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ásgeirsdóttir

Bekijk kaart van de achternaam ásgeirsdóttir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ásgeirsdóttir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ásgeirsdóttir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ásgeirsdóttir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ásgeirsdóttir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ásgeirsdóttir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ásgeirsdóttir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ásgeirsdóttir in de wereld

 1. IJsland IJsland (926)
 2. Zweden Zweden (7)
 3. Denemarken Denemarken (5)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 5. Estland Estland (1)
 6. Spanje Spanje (1)
 7. Faeröer Eilanden Faeröer Eilanden (1)
 8. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ásgeirsdóttir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ásgeirsdóttir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ásgeirsdóttir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ásgeirsdóttir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ásgeirsdóttir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ásgeirsdóttir. Dit komt doordat de achternaam ásgeirsdóttir vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam ásgeirsdóttir veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met ásgeirsdóttir, zoals we kunnen zien.

 1. Asgeirsdottir
 2. ásgeirsson
 3. Asgeirsson
 4. Agirregoitia
 5. Agriesti
 6. Aguirregoitia
 7. Ageris
 8. Agers
 9. Aggers
 10. Agresti
 11. Akersloot
 12. Akerstrom
 13. Ashhurst
 14. Ashurst
 15. Asiresi
 16. Agiregi
 17. Agerskov
 18. åkerström
 19. Akurstein
 20. Aguersif
 21. Augurski
 22. Akkersdijk
 23. Agerskow
 24. Accarisi
 25. Accorsi
 26. Accursi
 27. Accursio
 28. Acherki
 29. Ackerknecht
 30. Ackers
 31. Ackerson
 32. Ackhurst
 33. Agarrista
 34. Agirregabiria
 35. Agirregoikoa
 36. Agirresarobe
 37. Agirrezabal
 38. Agirrezabala
 39. Agrasar
 40. Agrasot