Achternaam AabanMeer weten over de achternaam Aaban is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaban in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaban leven.

De Aaban achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaban, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaban zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaban

Bekijk kaart van de achternaam Aaban

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaban ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaban draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaban die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaban vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaban zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaban onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaban in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (13)
 2. India India (10)
 3. Iran Iran (9)
 4. Nigeria Nigeria (2)
 5. Bangladesh Bangladesh (1)
 6. Maleisië Maleisië (1)
 7. Filipijnen Filipijnen (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaban hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaban in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaban de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaban een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaban enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aaban veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aaban, zoals we kunnen zien.

 1. Aban
 2. Abban
 3. Auban
 4. Abani
 5. Abano
 6. Abben
 7. Abbon
 8. Aben
 9. Abian
 10. Abin
 11. Abon
 12. Abuan
 13. Afan
 14. Aubain
 15. Aubani
 16. Aubin
 17. Aubon
 18. Avan
 19. Avian
 20. Ayapan
 21. Abana
 22. Aifan
 23. Affan
 24. Afyan
 25. Aiben
 26. Abbane
 27. Abn
 28. Apan
 29. Ahbam
 30. Abane
 31. Abbaino
 32. Abbama
 33. Abbene
 34. Abboni
 35. Abene
 36. Abino
 37. Abion
 38. Abma
 39. Aboin
 40. Abona