Achternaam AamodMeer weten over de achternaam Aamod is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aamod in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aamod leven.

De Aamod achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aamod, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aamod zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aamod

Bekijk kaart van de achternaam Aamod

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aamod ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aamod draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aamod die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aamod vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aamod zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aamod onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aamod in de wereld

 1. Egypte Egypte (153)
 2. India India (14)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aamod hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aamod in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aamod de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aamod een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Aamodt
 2. Aamot
 3. Aamoth
 4. Ahamad
 5. Ahamed
 6. Ahmad
 7. Ahmed
 8. Amad
 9. Amed
 10. Amid
 11. Amodo
 12. Aimad
 13. Amodu
 14. Ammad
 15. Ahmid
 16. Ahamd
 17. Aanda
 18. Ahammed
 19. Ahmadi
 20. Ahmadu
 21. Ahmady
 22. Ahmat
 23. Ahmet
 24. Ahmida
 25. Ahmmed
 26. Amada
 27. Amade
 28. Amadi
 29. Amado
 30. Amadou
 31. Amadu
 32. Amat
 33. Amato
 34. Amedi
 35. Amedo
 36. Amet
 37. Amido
 38. Amiot
 39. Amit
 40. Amnad