Achternaam AardsmaMeer weten over de achternaam Aardsma is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aardsma in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aardsma leven.

De Aardsma achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aardsma, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aardsma zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aardsma

Bekijk kaart van de achternaam Aardsma

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aardsma ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aardsma draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aardsma die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aardsma vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aardsma zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aardsma onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aardsma in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (198)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aardsma hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aardsma in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aardsma de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aardsma een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aardsma stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aardsma.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aardsma hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aardsma maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aardsma veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aardsma, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aardsma, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aardsma, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aardsma met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aarts
 2. Aartsen
 3. Ards
 4. Aartse
 5. Aerts
 6. Aertsen
 7. Aiartza
 8. Ardagh
 9. Ardagna
 10. Ardaiz
 11. Ardes
 12. Ardesch
 13. Ardesio
 14. Ardiaca
 15. Ardigo
 16. Ardis
 17. Ardisana
 18. Ardison
 19. Ardiz
 20. Ardizi
 21. Ardois
 22. Ardoiz
 23. Ardouz
 24. Arduser
 25. Ardys
 26. Artasa
 27. Artaza
 28. Artega
 29. Artesa
 30. Artica
 31. Artiga
 32. Arts
 33. Artusa
 34. Arduz
 35. Arrotxa
 36. Artza
 37. Aritza
 38. Arotca
 39. Artsu
 40. Arrutza