Achternaam AarenMeer weten over de achternaam Aaren is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaren in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaren leven.

De Aaren achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaren, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaren zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaren

Bekijk kaart van de achternaam Aaren

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaren ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaren draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaren die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaren vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaren zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaren onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaren in de wereld

 1. Iran Iran (27)
 2. Estland Estland (23)
 3. Pakistan Pakistan (10)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 5. India India (4)
 6. Nigeria Nigeria (2)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. Schotland Schotland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaren hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaren in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaren de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaren een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaren enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aaren stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaren.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aaren hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaren maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aaren veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aaren, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aaren, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aaren, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aaren met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aaron
 2. Aren
 3. Auren
 4. Arren
 5. Aarun
 6. Aharen
 7. Ahren
 8. Aarim
 9. Aharn
 10. Aharon
 11. Airon
 12. Aran
 13. Arean
 14. Arena
 15. Arene
 16. Areny
 17. Arin
 18. Arn
 19. Arnn
 20. Aron
 21. Arran
 22. Arrien
 23. Arron
 24. Arun
 25. Aurin
 26. Areno
 27. Airan
 28. Arwen
 29. Airin
 30. Auran
 31. Aarón
 32. Aaram
 33. Ahrem
 34. Aerni
 35. Aharoni
 36. Aharran
 37. Ahearn
 38. Aheran
 39. Ahern
 40. Ahorn