Achternaam AasirMeer weten over de achternaam Aasir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aasir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aasir leven.

De Aasir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aasir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aasir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aasir

Bekijk kaart van de achternaam Aasir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aasir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aasir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aasir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aasir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aasir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aasir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aasir in de wereld

 1. Sri Lanka Sri Lanka (512)
 2. India India (55)
 3. Pakistan Pakistan (23)
 4. Egypte Egypte (4)
 5. Nigeria Nigeria (4)
 6. Indonesië Indonesië (1)
 7. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 8. Maldiven Maldiven (1)
 9. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 10. Zweden Zweden (1)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aasir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aasir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aasir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aasir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aasir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aasir. Dit komt doordat de achternaam Aasir vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Asir
 2. Assir
 3. Aaker
 4. Achir
 5. Aguir
 6. Ajhir
 7. Aser
 8. Asire
 9. Asiri
 10. Assar
 11. Asser
 12. Assier
 13. Assire
 14. Assor
 15. Asur
 16. Ausiro
 17. Ayser
 18. Azhir
 19. Azir
 20. Asier
 21. Agir
 22. Ashir
 23. Ayasr
 24. Akhir
 25. Assiri
 26. Asar
 27. Akir
 28. Ajir
 29. Assur
 30. Aakre
 31. Acar
 32. Acarie
 33. Aceiro
 34. Acer
 35. Achar
 36. Acher
 37. Achor
 38. Aciar
 39. Acier
 40. Aciro