Achternaam AbadgoitiaMeer weten over de achternaam Abadgoitia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadgoitia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadgoitia leven.

De Abadgoitia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadgoitia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadgoitia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadgoitia

Bekijk kaart van de achternaam Abadgoitia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadgoitia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadgoitia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadgoitia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadgoitia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadgoitia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadgoitia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadgoitia in de wereld

 1. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadgoitia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadgoitia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadgoitia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadgoitia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abadgoitia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadgoitia.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abadgoitia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abadgoitia, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abadgoitia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abadgoitia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abadgoitia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aboitiz
 2. Abadias
 3. Aboites
 4. Abdiji
 5. Abadjian
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abatecola
 9. Abatucci
 10. Abbadessa
 11. Abbattista
 12. Abbotts
 13. Abdikadir
 14. Abdis
 15. Abdous
 16. Abdoussi
 17. Abitz
 18. Aboytes
 19. Avedikian
 20. Avedisian
 21. Abdias
 22. Abdić
 23. Avdija
 24. Avdiji
 25. Abdiaziz
 26. Abd karim
 27. Abd ghani
 28. Abdagic
 29. Abd aziz
 30. Abdessamia
 31. Abatcha
 32. Abdiaj
 33. Abudoj
 34. Abats
 35. Abbots
 36. Abbatucci
 37. Abdeselam
 38. Abdeslam
 39. Abdeslami
 40. Abdessamad