Achternaam Abadito



Meer weten over de achternaam Abadito is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadito in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadito leven.

De Abadito achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadito, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadito zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadito

Bekijk kaart van de achternaam Abadito

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadito ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadito draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadito die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadito vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadito zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadito onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadito in de wereld

 1. Spanje Spanje (17)
 2. Argentinië Argentinië (4)
 3. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadito hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadito in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadito de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadito een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abadito enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadito. Dit komt doordat de achternaam Abadito vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abadito hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadito maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abadito veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abadito, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abadito, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abadito, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abadito met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abidat
 2. Abdatt
 3. Abaadoud
 4. Abidade
 5. Affatato
 6. Aveduti
 7. Abeidatt
 8. Abitud
 9. Abatedaga
 10. Aupetit
 11. Avidad
 12. Avveduti
 13. Abu hadid
 14. Avitud
 15. Affatati
 16. Abdeddaim
 17. Aboudaoud
 18. Affaitati
 19. Apted