Achternaam AbadliaMeer weten over de achternaam Abadlia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadlia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadlia leven.

De Abadlia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadlia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadlia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadlia

Bekijk kaart van de achternaam Abadlia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadlia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadlia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadlia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadlia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadlia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadlia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadlia in de wereld

 1. Algerije Algerije (3376)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 3. Tunesië Tunesië (5)
 4. Frankrijk Frankrijk (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadlia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadlia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadlia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadlia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abadlia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abadlia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadlia.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abadlia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadlia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abadlia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abadlia, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abadlia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abadlia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abadlia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abadilla
 2. Abadal
 3. Abdala
 4. Abdali
 5. Abdalla
 6. Abdela
 7. Abdella
 8. Abdilla
 9. Abdola
 10. Abdula
 11. Abdulla
 12. Apadula
 13. Abdil
 14. Abdulian
 15. Abidali
 16. Abdoli
 17. Abdyli
 18. Abduli
 19. Abdila
 20. Abdylla
 21. Abdeli
 22. Abadillo
 23. Abadalalh
 24. Abatal
 25. Abatelli
 26. Abdallah
 27. Abdel
 28. Abdelaal
 29. Abdelah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdelilah
 33. Abdellah
 34. Abdelli
 35. Abdill
 36. Abdillah
 37. Abdille
 38. Abdool
 39. Abdoul
 40. Abdul