Achternaam AbadonioMeer weten over de achternaam Abadonio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadonio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadonio leven.

De Abadonio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadonio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadonio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadonio

Bekijk kaart van de achternaam Abadonio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadonio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadonio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadonio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadonio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadonio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadonio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadonio in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (153)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadonio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadonio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadonio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadonio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abadonio enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abadonio stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadonio.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abadonio hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadonio maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abadonio, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abadonio, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abadonio met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abaden
 2. Abadiano
 3. Abadin
 4. Abdon
 5. Abdouni
 6. Avadani
 7. Abdona
 8. Abedini
 9. Abdony
 10. Abatini
 11. Abadinas
 12. Abu donia
 13. Avadanii
 14. Abadam
 15. Abden
 16. Abdena
 17. Abdenbi
 18. Abdin
 19. Abdinga
 20. Abdoun
 21. Abdoune
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Abidine
 25. Avadanei
 26. Avedon
 27. Abdenur
 28. Abetini
 29. Abuden
 30. Abednego
 31. Abdinov
 32. Abdinoor
 33. Abdan
 34. Abedinaj
 35. Abdane
 36. Abdine
 37. Abedanck
 38. Abdanur
 39. Apatino
 40. Abiden