Achternaam AbagiuMeer weten over de achternaam Abagiu is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abagiu in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abagiu leven.

De Abagiu achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abagiu, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abagiu zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abagiu

Bekijk kaart van de achternaam Abagiu

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abagiu ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abagiu draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abagiu die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abagiu vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abagiu zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abagiu onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abagiu in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (968)
 2. Spanje Spanje (14)
 3. Canada Canada (13)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 5. Colombia Colombia (1)
 6. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 7. Duitsland Duitsland (1)
 8. Griekenland Griekenland (1)
 9. Italië Italië (1)
 10. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abagiu hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abagiu in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abagiu de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abagiu een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abagiu. Dit komt doordat de achternaam Abagiu vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abagiu hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abagiu maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abagiu veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abagiu, zoals we kunnen zien.

 1. Abaga
 2. Abasi
 3. Abazi
 4. Abegi
 5. Abaqi
 6. Abacho
 7. Abaco
 8. Abaiga
 9. Abajo
 10. Abakouy
 11. Abas
 12. Abaso
 13. Abass
 14. Abassi
 15. Abaz
 16. Abaza
 17. Abbasi
 18. Abbazia
 19. Abbis
 20. Abecia
 21. Abegg
 22. Abego
 23. Abegue
 24. Abezia
 25. Abghi
 26. Abici
 27. Abis
 28. Abjayou
 29. Aboagye
 30. Abogo
 31. Absou
 32. Aubais
 33. Abiaga
 34. Abaca
 35. Abasca
 36. Abasse
 37. Abbic
 38. Abikou
 39. Aboki
 40. Abbaci