Achternaam AbahoMeer weten over de achternaam Abaho is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaho in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaho leven.

De Abaho achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaho, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaho zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaho

Bekijk kaart van de achternaam Abaho

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaho ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaho draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaho die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaho vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaho zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaho onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaho in de wereld

 1. Oeganda Oeganda (8395)
 2. Nigeria Nigeria (38)
 3. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (27)
 4. Filipijnen Filipijnen (19)
 5. Rwanda Rwanda (4)
 6. Botswana Botswana (1)
 7. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 8. Niger Niger (1)
 9. Tanzania Tanzania (1)
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaho hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaho in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaho de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaho een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaho. Dit komt doordat de achternaam Abaho vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abaho hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaho maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abaho, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abaho, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abaho met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abao
 2. Abayo
 3. Abah
 4. Aba
 5. Abawi
 6. Abay
 7. Abaya
 8. Abaye
 9. Abbo
 10. Abeo
 11. Abio
 12. Abo
 13. Abeyo
 14. Aboh
 15. Abuh
 16. Abhoy
 17. Abouo
 18. Abihi
 19. Aab
 20. Aabou
 21. Aaby
 22. Ab
 23. Abb
 24. Abba
 25. Abbe
 26. Abbey
 27. Abbih
 28. Abbou
 29. Abby
 30. Abe
 31. Abea
 32. Abee
 33. Abeu
 34. Abew
 35. Abey
 36. Abeya
 37. Abi
 38. Abia
 39. Aboa
 40. Abou