Achternaam AbailleMeer weten over de achternaam Abaille is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaille in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaille leven.

De Abaille achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaille, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaille zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaille

Bekijk kaart van de achternaam Abaille

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaille ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaille draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaille die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaille vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaille zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaille onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaille in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (28)
 2. Niger Niger (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaille hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaille in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaille de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaille een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abaille enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abaille hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaille maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Aballe
 2. Abeille
 3. Aballi
 4. Aballo
 5. Abeilhe
 6. Abeilla
 7. Abilla
 8. Auville
 9. Avalle
 10. Abile
 11. Aballea
 12. Abal
 13. Abala
 14. Abaleo
 15. Abalia
 16. Aballay
 17. Abalo
 18. Abeele
 19. Abele
 20. Abell
 21. Abella
 22. Abelli
 23. Abello
 24. Abelly
 25. Abfall
 26. Abial
 27. Abil
 28. Abila
 29. Abilio
 30. Abiol
 31. Abiola
 32. Able
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Avalli
 36. Avilla
 37. Abilia
 38. Abiel
 39. Abulla
 40. Avile