Achternaam AbaitMeer weten over de achternaam Abait is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abait in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abait leven.

De Abait achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abait, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abait zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abait

Bekijk kaart van de achternaam Abait

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abait ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abait draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abait die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abait vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abait zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abait onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abait in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (177)
 2. Algerije Algerije (159)
 3. Brazilië Brazilië (11)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 5. Pakistan Pakistan (5)
 6. Paraguay Paraguay (5)
 7. India India (4)
 8. Soedan Soedan (4)
 9. Spanje Spanje (3)
 10. Thailand Thailand (2)
 11. Oeganda Oeganda (2)
 12. Maleisië Maleisië (1)
 13. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abait hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abait in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abait de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abait een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abait. Dit komt doordat de achternaam Abait vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abait hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abait maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abait veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abait, zoals we kunnen zien.

 1. Abaid
 2. Abaito
 3. Abat
 4. Abaut
 5. Abeit
 6. Abit
 7. Abad
 8. Abada
 9. Abade
 10. Abadi
 11. Abadia
 12. Abadie
 13. Abadio
 14. Abady
 15. Abaida
 16. Abaitua
 17. Abata
 18. Abate
 19. Abati
 20. Abato
 21. Abbitt
 22. Abbot
 23. Abdi
 24. Abeid
 25. Abeita
 26. Abet
 27. Abid
 28. Abito
 29. Abot
 30. Abott
 31. Abt
 32. Abut
 33. Apat
 34. Apaita
 35. About
 36. Avit
 37. Abatte
 38. Apaid
 39. Abhid
 40. Abayat