Achternaam AbalaseiMeer weten over de achternaam Abalasei is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abalasei in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abalasei leven.

De Abalasei achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abalasei, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abalasei zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abalasei

Bekijk kaart van de achternaam Abalasei

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abalasei ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abalasei draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abalasei die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abalasei vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abalasei zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abalasei onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abalasei in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (935)
 2. Spanje Spanje (8)
 3. Canada Canada (3)
 4. Italië Italië (3)
 5. Zweden Zweden (2)
 6. Duitsland Duitsland (1)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. Israël Israël (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Portugal Portugal (1)
 11. Qatar Qatar (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abalasei hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abalasei in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abalasei de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abalasei een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abalasei enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abalasei hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abalasei maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abalasei veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abalasei, zoals we kunnen zien.

 1. Abalaki
 2. Abalos
 3. Abelas
 4. Abelsen
 5. Avalas
 6. Abilski
 7. Abeles
 8. Abellas
 9. Abelos
 10. Abels
 11. Abelson
 12. Abiles
 13. Abilez
 14. Abillas
 15. Abilles
 16. Ablaza
 17. Ables
 18. Abolacia
 19. Abolacio
 20. Avalis
 21. Avalos
 22. Avilas
 23. Abilis
 24. Avlessi
 25. Ablack
 26. Apelski
 27. Ablak
 28. Abells
 29. Ableson
 30. Abeels
 31. Ablog
 32. Aboulaich
 33. Aboulkacem
 34. Aflague
 35. Aflleje
 36. Apaolaza
 37. Appleget
 38. Apples
 39. Avaloz
 40. Aviles