Achternaam AbancourtMeer weten over de achternaam Abancourt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abancourt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abancourt leven.

De Abancourt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abancourt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abancourt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abancourt

Bekijk kaart van de achternaam Abancourt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abancourt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abancourt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abancourt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abancourt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abancourt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abancourt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abancourt in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (38)
 2. Duitsland Duitsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abancourt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abancourt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abancourt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abancourt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abancourt enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abancourt. Dit komt doordat de achternaam Abancourt vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abancourt stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abancourt.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abancourt hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abancourt maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abancourt veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abancourt, zoals we kunnen zien.

 1. Abanco
 2. Abancens
 3. Abances
 4. Abango
 5. Abensur
 6. Abang
 7. Abanqueiro
 8. Abans
 9. Abanses
 10. Abaunz
 11. Abengoza
 12. Abengozar
 13. Abenoja
 14. Abenojar
 15. Abenoza
 16. Abensperg
 17. Abinger
 18. Abonce
 19. Abonjo
 20. Avance
 21. Avancena
 22. Avances
 23. Avancini
 24. Avanson
 25. Avanzo
 26. Avanzoni
 27. Abencio
 28. Apango
 29. Abenezer
 30. Avanzar
 31. Abanzas
 32. Afonco
 33. Abinazar
 34. Abainza
 35. Abaunza
 36. Abbans
 37. Abengochea
 38. Abens
 39. Abenza
 40. Abhyankar