Achternaam AbarrioMeer weten over de achternaam Abarrio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarrio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarrio leven.

De Abarrio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarrio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarrio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarrio

Bekijk kaart van de achternaam Abarrio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarrio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarrio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarrio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarrio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarrio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarrio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarrio in de wereld

 1. Spanje Spanje (60)
 2. Filipijnen Filipijnen (23)
 3. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarrio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarrio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarrio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarrio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarrio enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarrio. Dit komt doordat de achternaam Abarrio vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abarrio hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarrio maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abarrio, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abarrio, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abarrio met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abarria
 2. Abaria
 3. Abarr
 4. Abarrow
 5. Abrio
 6. Avario
 7. Aberro
 8. Abahri
 9. Abaro
 10. Abair
 11. Abar
 12. Abara
 13. Abare
 14. Abaroa
 15. Abarow
 16. Abaurre
 17. Abaurrea
 18. Abeiro
 19. Abero
 20. Aberra
 21. Abeyro
 22. Abouri
 23. Abrao
 24. Abreo
 25. Abri
 26. Abrie
 27. Abro
 28. Ahbari
 29. Aparo
 30. Auferio
 31. Avaria
 32. Avaro
 33. Abaru
 34. Abrho
 35. Abiria
 36. Abbari
 37. Abieri
 38. Apari
 39. A'barrow
 40. Aburrow