Achternaam AbatteMeer weten over de achternaam Abatte is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abatte in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abatte leven.

De Abatte achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abatte, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abatte zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abatte

Bekijk kaart van de achternaam Abatte

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abatte ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abatte draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abatte die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abatte vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abatte zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abatte onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abatte in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (533)
 2. Chili Chili (207)
 3. Ecuador Ecuador (160)
 4. Ivoorkust Ivoorkust (90)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (79)
 6. Brazilië Brazilië (60)
 7. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (46)
 8. Kameroen Kameroen (22)
 9. Uruguay Uruguay (20)
 10. Frankrijk Frankrijk (10)
 11. Paraguay Paraguay (7)
 12. Peru Peru (5)
 13. Zweden Zweden (4)
 14. Colombia Colombia (2)
 15. Spanje Spanje (2)
 16. België België (1)
 17. Djibouti Djibouti (1)
 18. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abatte hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abatte in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abatte de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abatte een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abatte enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abatte stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abatte.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abatte veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abatte, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abatte, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abatte, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abatte met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abate
 2. Abade
 3. Abadie
 4. Abaito
 5. Abat
 6. Abata
 7. Abati
 8. Abato
 9. Abbate
 10. Abete
 11. Abott
 12. Apate
 13. Apatie
 14. Abaut
 15. Abait
 16. Aboyte
 17. Abutti
 18. Abutt
 19. Abbatt
 20. Abad
 21. Abada
 22. Abadi
 23. Abadia
 24. Abadio
 25. Abady
 26. Abaid
 27. Abaida
 28. Abaitua
 29. Abattouy
 30. Abbadie
 31. Abbati
 32. Abbatoy
 33. Abbett
 34. Abbiate
 35. Abbitt
 36. Abbot
 37. Abbott
 38. Abeeta
 39. Abeita
 40. Abet