Achternaam AbatucciMeer weten over de achternaam Abatucci is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abatucci in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abatucci leven.

De Abatucci achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abatucci, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abatucci zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abatucci

Bekijk kaart van de achternaam Abatucci

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abatucci ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abatucci draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abatucci die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abatucci vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abatucci zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abatucci onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abatucci in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (27)
 2. Italië Italië (8)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abatucci hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abatucci in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abatucci de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abatucci een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abatucci stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abatucci.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abatucci veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abatucci, zoals we kunnen zien.

 1. Abbatucci
 2. Abatcha
 3. Abatecola
 4. Abdoussi
 5. Abtouche
 6. Abats
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Abitz
 13. Abts
 14. Apetche
 15. Abetxuko
 16. Aptecar
 17. Abudas
 18. Abdiji
 19. Abdagic
 20. Abadjian
 21. Abbiatico
 22. Abetz
 23. Afatchao
 24. Abudoj
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Aboites
 33. Aboitiz
 34. Aboytes
 35. Apitz
 36. Apodaca
 37. Aptaker
 38. Aptekar
 39. Aubets
 40. Avdic