Achternaam AbazovaMeer weten over de achternaam Abazova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abazova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abazova leven.

De Abazova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abazova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abazova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abazova

Bekijk kaart van de achternaam Abazova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abazova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abazova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abazova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abazova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abazova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abazova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abazova in de wereld

 1. Rusland Rusland (2275)
 2. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (350)
 3. Georgië Georgië (134)
 4. Bulgarije Bulgarije (79)
 5. Macedonië Macedonië (44)
 6. Oezbekistan Oezbekistan (38)
 7. Oekraïne Oekraïne (30)
 8. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (18)
 9. Kazachstan Kazachstan (10)
 10. Slovenië Slovenië (7)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 12. Armenië Armenië (1)
 13. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 14. Duitsland Duitsland (1)
 15. Abchazië Abchazië (1)
 16. Noorwegen Noorwegen (1)
 17. Turkmenistan Turkmenistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abazova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abazova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abazova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abazova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abazova. Dit komt doordat de achternaam Abazova vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abazova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abazova.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abazova hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abazova maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abazova, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abazova, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abazova met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abasova
 2. Abasov
 3. Abbasova
 4. Aivazova
 5. Abbasov
 6. Abuşova
 7. Abişova
 8. Aivazov
 9. Apezov
 10. Abacaba
 11. Abashev
 12. Abspoel
 13. Abisheva
 14. Abusaba
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Abigaba
 20. Abishev
 21. Abuseif
 22. Avagbo
 23. Abykeev
 24. Abuseef
 25. Abbaspour
 26. Abu kaf
 27. Abzhaparova
 28. Abu sobha
 29. Abu osbah
 30. Abuasfour
 31. Abisaab
 32. Abezivanov
 33. Apacible
 34. Avisbal
 35. Abogabir
 36. Abushaban
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Ayebazibwe
 40. Abuashvili