Achternaam AbbiouiMeer weten over de achternaam Abbioui is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbioui in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbioui leven.

De Abbioui achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbioui, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbioui zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbioui

Bekijk kaart van de achternaam Abbioui

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbioui ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbioui draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbioui die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbioui vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbioui zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbioui onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbioui in de wereld

 1. Marokko Marokko (681)
 2. Spanje Spanje (21)
 3. België België (1)
 4. Duitsland Duitsland (1)
 5. Frankrijk Frankrijk (1)
 6. Engeland Engeland (1)
 7. Italië Italië (1)
 8. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbioui hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbioui in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbioui de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbioui een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbioui enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbioui hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbioui maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbioui veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbioui, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbioui, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbioui, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbioui met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbaoui
 2. Abbou
 3. Aabou
 4. Abbih
 5. Abbo
 6. Abio
 7. Abou
 8. Aboua
 9. Abioye
 10. Aifaoui
 11. Abouo
 12. Abbia
 13. Abihi
 14. Affoui
 15. Abbie
 16. Abao
 17. Abawi
 18. Abayo
 19. Abb
 20. Abba
 21. Abbe
 22. Abbey
 23. Abby
 24. Abeo
 25. Abeu
 26. Abi
 27. Abia
 28. Abo
 29. Aboa
 30. Aboy
 31. Abu
 32. Abuy
 33. Aebi
 34. Aoufi
 35. Apio
 36. Appio
 37. Aubi
 38. Aubia
 39. Aubo
 40. Aviau