Achternaam AbboubiMeer weten over de achternaam Abboubi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abboubi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abboubi leven.

De Abboubi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abboubi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abboubi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abboubi

Bekijk kaart van de achternaam Abboubi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abboubi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abboubi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abboubi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abboubi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abboubi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abboubi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abboubi in de wereld

 1. Marokko Marokko (1226)
 2. Spanje Spanje (46)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (13)
 4. Frankrijk Frankrijk (5)
 5. België België (1)
 6. Canada Canada (1)
 7. Duitsland Duitsland (1)
 8. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abboubi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abboubi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abboubi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abboubi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abboubi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abboubi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abboubi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abboubi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abboubi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abouba
 2. Abbubu
 3. Aboubo
 4. Aboub
 5. Ababou
 6. Abibou
 7. Abubu
 8. Ababi
 9. Aboupa
 10. Aboba
 11. Abubo
 12. Ababei
 13. Ababii
 14. Abebe
 15. Apopei
 16. Abib
 17. Ababa
 18. Abuov
 19. Ababio
 20. Abuova
 21. Ababiy
 22. Abiba
 23. Abeba
 24. Apovi
 25. Abayba
 26. Ababu
 27. Abayev
 28. Abiva
 29. Afifi
 30. Aipov
 31. Afoufou
 32. Abiyev
 33. Ayyubov
 34. Abiyeva
 35. Abaev
 36. Ayubov
 37. Abebaw
 38. Ayubova
 39. Abieva
 40. Abebew