Achternaam AbbriataMeer weten over de achternaam Abbriata is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbriata in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbriata leven.

De Abbriata achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbriata, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbriata zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbriata

Bekijk kaart van de achternaam Abbriata

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbriata ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbriata draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbriata die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbriata vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbriata zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbriata onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbriata in de wereld

 1. Italië Italië (89)
 2. Argentinië Argentinië (26)
 3. Nederland Nederland (19)
 4. Brazilië Brazilië (7)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 6. Duitsland Duitsland (1)
 7. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbriata hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbriata in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbriata de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbriata een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbriata. Dit komt doordat de achternaam Abbriata vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbriata stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbriata.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbriata hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbriata maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abriat
 2. Abritta
 3. Aberrada
 4. Abriot
 5. Aubriot
 6. Abrate
 7. Abrath
 8. Aubriet
 9. Abardia
 10. Abert
 11. Aberte
 12. Aberts
 13. Abrado
 14. Abreut
 15. Aburto
 16. Aporta
 17. Avaritt
 18. Averitt
 19. Averitte
 20. Avriett
 21. Avrit
 22. Avritt
 23. Aburtu
 24. Abradal
 25. Abort
 26. Aburaad
 27. Aburad
 28. Aburrad
 29. Abratte
 30. Afrit
 31. Aberdane
 32. Afriad
 33. Apurada
 34. Aprato
 35. Aberto
 36. Aborto
 37. Afrite
 38. Abarrategi
 39. Abberton
 40. Aberdeen