Achternaam Abd al-qadirMeer weten over de achternaam Abd al-qadir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abd al-qadir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abd al-qadir leven.

De Abd al-qadir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abd al-qadir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abd al-qadir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abd al-qadir

Bekijk kaart van de achternaam Abd al-qadir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abd al-qadir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abd al-qadir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abd al-qadir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abd al-qadir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abd al-qadir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abd al-qadir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abd al-qadir in de wereld

 1. Afghanistan Afghanistan (20)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abd al-qadir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abd al-qadir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abd al-qadir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abd al-qadir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abd al-qadir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abd al-qadir stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd al-qadir.

 1. Abdul-qadir
 2. Abd al-hadi
 3. Abdelqader
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-basir
 6. Abdul-hadi
 7. Abdul-zahir
 8. Abdulkadir
 9. Abdelgadir
 10. Abdel-hadi
 11. Abdelkadir
 12. Abd al-manan
 13. Abdul gadir
 14. Abd-el-kader
 15. Abd al malik
 16. Abdul quadir
 17. Abdel-kader
 18. Abd-el-aziz
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdelhadi
 22. Abdelkader
 23. Abdul-aziz
 24. Abdul-baqi
 25. Abdul-hakim
 26. Abdul-hamid
 27. Abdul-jalil
 28. Abdul-karim
 29. Abdul-majid
 30. Abdul-rahim
 31. Abdul-raziq
 32. Abdul-wadud
 33. Abdul-wahid
 34. Abdul-wakil
 35. Abdulhadi
 36. Abdul-latif
 37. Abdel-wahid
 38. Abdoulkader
 39. Abd el azim
 40. Abdeladim