Achternaam Abd ghaniMeer weten over de achternaam Abd ghani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abd ghani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abd ghani leven.

De Abd ghani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abd ghani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abd ghani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abd ghani

Bekijk kaart van de achternaam Abd ghani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abd ghani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abd ghani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abd ghani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abd ghani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abd ghani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abd ghani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abd ghani in de wereld

 1. Maleisië Maleisië (2025)
 2. Brunei Brunei (283)
 3. Singapore Singapore (30)
 4. Thailand Thailand (13)
 5. Afghanistan Afghanistan (7)
 6. Wales Wales (7)
 7. Algerije Algerije (1)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abd ghani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abd ghani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abd ghani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abd ghani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abd ghani enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abd ghani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd ghani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abd ghani, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abd ghani, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abd ghani met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abd khalid
 2. Abdeslami
 3. Abd karim
 4. Abd aziz
 5. Abdeslam
 6. Abdessamie
 7. Abdikadir
 8. Abdoussi
 9. Abdessadik
 10. Abdias
 11. Abdishakur
 12. Abidjan
 13. Abdisalan
 14. Abdiaziz
 15. Abdiji
 16. Abdagic
 17. Abdessamia
 18. Abadjian
 19. Abatcha
 20. Abdiaj
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abadias
 24. Abatucci
 25. Abbatucci
 26. Abdeselam
 27. Abdessamad
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdus
 31. Avedikian
 32. Avedisian
 33. Abtsiauri
 34. Abadgoitia
 35. Abdesslam
 36. Abdesslem
 37. Abdesamad
 38. Abdeslem
 39. Abdessamed
 40. Abdessalam