Achternaam Abd hamidMeer weten over de achternaam Abd hamid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abd hamid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abd hamid leven.

De Abd hamid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abd hamid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abd hamid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abd hamid

Bekijk kaart van de achternaam Abd hamid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abd hamid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abd hamid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abd hamid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abd hamid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abd hamid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abd hamid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abd hamid in de wereld

 1. Maleisië Maleisië (3262)
 2. Egypte Egypte (2776)
 3. Brunei Brunei (1344)
 4. Singapore Singapore (103)
 5. Bahrein Bahrein (73)
 6. Thailand Thailand (17)
 7. Soedan Soedan (16)
 8. India India (6)
 9. Nigeria Nigeria (6)
 10. Qatar Qatar (6)
 11. Engeland Engeland (4)
 12. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 14. China China (2)
 15. Algerije Algerije (2)
 16. Mauritius Mauritius (2)
 17. Iran Iran (1)
 18. Kazachstan Kazachstan (1)
 19. Niger Niger (1)
 20. Rusland Rusland (1)
 21. Somalië Somalië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abd hamid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abd hamid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abd hamid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abd hamid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd hamid. Dit komt doordat de achternaam Abd hamid vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abd hamid stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd hamid.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abd hamid veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abd hamid, zoals we kunnen zien.

 1. Abd-hamid
 2. Abdmajid
 3. Abdinasir
 4. Abdenaji
 5. Abdenabi
 6. Abadam
 7. Abadin
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdin
 11. Abdouni
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdennabi
 16. Abdennaji
 17. Abdan
 18. Abdane
 19. Abdenebi
 20. Abdanur
 21. Abu donia
 22. Abdom
 23. Abaden
 24. Abadiano
 25. Abdeen
 26. Abden
 27. Abdenbaoui
 28. Abdennebi
 29. Abdennour
 30. Abdinga
 31. Abdon
 32. Abdoun
 33. Abdoune
 34. Abedin
 35. Abidin
 36. Abutin
 37. Apadam
 38. Avadani
 39. Abdenour
 40. Abdennacer