Achternaam AbdalahmadMeer weten over de achternaam Abdalahmad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdalahmad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdalahmad leven.

De Abdalahmad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdalahmad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdalahmad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdalahmad

Bekijk kaart van de achternaam Abdalahmad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdalahmad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdalahmad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdalahmad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdalahmad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdalahmad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdalahmad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdalahmad in de wereld

 1. Afghanistan Afghanistan (9801)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdalahmad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdalahmad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdalahmad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdalahmad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalahmad. Dit komt doordat de achternaam Abdalahmad vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdalahmad veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdalahmad, zoals we kunnen zien.

 1. Abdulahad
 2. Abdalahe
 3. Abdalahi
 4. Abdelrahman
 5. Abdul-ahad
 6. Abdulrahman
 7. Abdalah
 8. Abdelwahad
 9. Abdalaah
 10. Abdalwahab
 11. Abdala
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdallahi
 15. Abdel-rahman
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelhadi
 19. Abdelhady
 20. Abdelhak
 21. Abdelhamid
 22. Abdelhay
 23. Abdeljawad
 24. Abdelwahab
 25. Abdul-hadi
 26. Abdul-hamid
 27. Abdul-rahman
 28. Abdul-samad
 29. Abdulah
 30. Abdulahi
 31. Abdulhadi
 32. Abdulhamid
 33. Abdel-hadi
 34. Abdeljaouad
 35. Abdalmalak
 36. Abdelhai
 37. Abdeluahid
 38. Abdelwahid
 39. Abdelhamed
 40. Abdelhaq