Achternaam Abdel bakiMeer weten over de achternaam Abdel baki is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel baki in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel baki leven.

De Abdel baki achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel baki, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel baki zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel baki

Bekijk kaart van de achternaam Abdel baki

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel baki ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel baki draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel baki die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel baki vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel baki zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel baki onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel baki in de wereld

 1. Irak Irak (7299)
 2. Jemen Jemen (1624)
 3. Syrië Syrië (355)
 4. Koeweit Koeweit (337)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (153)
 6. Egypte Egypte (153)
 7. Libanon Libanon (68)
 8. Oman Oman (68)
 9. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (39)
 10. Algerije Algerije (7)
 11. Thailand Thailand (6)
 12. Zweden Zweden (3)
 13. Canada Canada (1)
 14. Spanje Spanje (1)
 15. Jordanië Jordanië (1)
 16. Niger Niger (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel baki hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel baki in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel baki de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel baki een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel baki veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel baki, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelbaki
 2. Abdel hadi
 3. Abdul bari
 4. Abdel nabi
 5. Abdelbari
 6. Abdulbaki
 7. Abdelali
 8. Abdelghani
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhak
 11. Abdelhakim
 12. Abdellahi
 13. Abdellati
 14. Abdelmalki
 15. Abdelnabi
 16. Abdul-baqi
 17. Abdel-hadi
 18. Abdelati
 19. Abdelhai
 20. Abdelouafi
 21. Abdelgani
 22. Abdel wahid
 23. Abdel sada
 24. Abdelaati
 25. Abdelaali
 26. Abdelbaghi
 27. Abdellali
 28. Abdelahi
 29. Abdel aal
 30. Abdel latif
 31. Abdel ghani
 32. Abdel halim
 33. Abdel hamid
 34. Abdel sahib
 35. Abdel rahim
 36. Abdel abas
 37. Abdel mahdi
 38. Abdul qawi
 39. Abdelrhani
 40. Abdel-bary