Achternaam Abdel wassaMeer weten over de achternaam Abdel wassa is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel wassa in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel wassa leven.

De Abdel wassa achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel wassa, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel wassa zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel wassa

Bekijk kaart van de achternaam Abdel wassa

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel wassa ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel wassa draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel wassa die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel wassa vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel wassa zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel wassa onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel wassa in de wereld

 1. Jemen Jemen (5694)
 2. Irak Irak (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel wassa hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel wassa in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel wassa de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel wassa een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdel wassa enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdel wassa stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel wassa.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel wassa hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel wassa maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel wassa veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel wassa, zoals we kunnen zien.

 1. Abdel zahra
 2. Abdel wahid
 3. Abdel wahab
 4. Abdel sada
 5. Abdel naser
 6. Abdelraza
 7. Abdelwahab
 8. Abdel-wahab
 9. Abdel-wahid
 10. Abdel-zahra
 11. Abdelhassen
 12. Abdelwahad
 13. Abdelwahid
 14. Abdelasis
 15. Abdelwahed
 16. Abdel hadi
 17. Abdel sattar
 18. Abdel salam
 19. Abdelbasset
 20. Abdul nasir
 21. Abdel aal
 22. Abdel gawad
 23. Abdel razek
 24. Abdel nabi
 25. Abdel latif
 26. Abdel fattah
 27. Abdel dayem
 28. Abdel halim
 29. Abdel hamid
 30. Abdel sahib
 31. Abdel rahim
 32. Abdel abas
 33. Abdel mahdi
 34. Abdel baki
 35. Abdelhamza
 36. Abdel raeeb
 37. Abdelmassih
 38. Abdel rahman
 39. Abd el wahab
 40. Abdel kader