Achternaam AbdelillahMeer weten over de achternaam Abdelillah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelillah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelillah leven.

De Abdelillah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelillah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelillah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelillah

Bekijk kaart van de achternaam Abdelillah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelillah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelillah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelillah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelillah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelillah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelillah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelillah in de wereld

 1. Marokko Marokko (477)
 2. Algerije Algerije (7)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 4. Canada Canada (2)
 5. Spanje Spanje (2)
 6. Frankrijk Frankrijk (2)
 7. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelillah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelillah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelillah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelillah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelillah hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelillah maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelillah, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelillah, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelillah met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdillah
 4. Abdelelah
 5. Abdelhilah
 6. Abdellilah
 7. Abdel-lah
 8. Abdeallah
 9. Abdel lah
 10. Abd-allah
 11. Abdallah
 12. Abdelah
 13. Abdelfatah
 14. Abdella
 15. Abdellahi
 16. Abdelmalak
 17. Abdelsalam
 18. Abdilla
 19. Abdillahi
 20. Abdullah
 21. Abdollah
 22. Abduallah
 23. Abdeljalak
 24. Abdeljalal
 25. Abdelfetah
 26. Abd allah
 27. Abdelhalak
 28. Abdoullah
 29. Abadilla
 30. Abdalla
 31. Abdallahi
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelali
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhay
 40. Abdeljawad