Achternaam AbdeljalakMeer weten over de achternaam Abdeljalak is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeljalak in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeljalak leven.

De Abdeljalak achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeljalak, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeljalak zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeljalak

Bekijk kaart van de achternaam Abdeljalak

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeljalak ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeljalak draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeljalak die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeljalak vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeljalak zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeljalak onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeljalak in de wereld

 1. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeljalak hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeljalak in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeljalak de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeljalak een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljalak. Dit komt doordat de achternaam Abdeljalak vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeljalak stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljalak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdeljalak hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljalak maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdeljalak veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdeljalak, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeljalak, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeljalak, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeljalak met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelmalak
 2. Abdeljalal
 3. Abdelhalak
 4. Abdeljawad
 5. Abdelmalek
 6. Abdelmalik
 7. Abdelsalam
 8. Abdeljalil
 9. Abdalmalak
 10. Abdelkhalak
 11. Abdelmalack
 12. Abdeljabar
 13. Abdel-salam
 14. Abdelaal
 15. Abdelali
 16. Abdelfatah
 17. Abdelhak
 18. Abdelhalim
 19. Abdelilah
 20. Abdeljaber
 21. Abdelkhalek
 22. Abdella
 23. Abdellah
 24. Abdelmalki
 25. Abdelraza
 26. Abdelwahab
 27. Abdulmalik
 28. Abdelelah
 29. Abdeljabbar
 30. Abdeljaouad
 31. Abdelkhalik
 32. Abdelillah
 33. Abdelhilah
 34. Abdeldjalil
 35. Abdelwahad
 36. Abdelkamal
 37. Abdel salam
 38. Abdellilah
 39. Abdelaali
 40. Abdellali