Achternaam AbdelkhalekMeer weten over de achternaam Abdelkhalek is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelkhalek in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelkhalek leven.

De Abdelkhalek achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelkhalek, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelkhalek zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelkhalek

Bekijk kaart van de achternaam Abdelkhalek

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelkhalek ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelkhalek draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelkhalek die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelkhalek vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelkhalek zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelkhalek onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelkhalek in de wereld

 1. Egypte Egypte (24633)
 2. Marokko Marokko (3372)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1342)
 4. Tunesië Tunesië (1106)
 5. Algerije Algerije (484)
 6. Qatar Qatar (85)
 7. België België (74)
 8. Koeweit Koeweit (56)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (48)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (36)
 11. Spanje Spanje (31)
 12. Frankrijk Frankrijk (30)
 13. Canada Canada (19)
 14. Zweden Zweden (6)
 15. Bahrein Bahrein (4)
 16. Italië Italië (3)
 17. Venezuela Venezuela (2)
 18. Zwitserland Zwitserland (2)
 19. Engeland Engeland (2)
 20. Libanon Libanon (2)
 21. Oman Oman (1)
 22. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 23. Australië Australië (1)
 24. Bulgarije Bulgarije (1)
 25. China China (1)
 26. Duitsland Duitsland (1)
 27. Djibouti Djibouti (1)
 28. Denemarken Denemarken (1)
 29. Fiji Fiji (1)
 30. Schotland Schotland (1)
 31. Irak Irak (1)
 32. Libië Libië (1)
 33. Maleisië Maleisië (1)
 34. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelkhalek hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelkhalek in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelkhalek de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelkhalek een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelkhalek enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelkhalek stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkhalek.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelkhalek veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelkhalek, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelkhalek, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelkhalek, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelkhalek met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelkhalik
 2. Abdelkhaleq
 3. Abdelkhalak
 4. Abdelmalek
 5. Abdelhalak
 6. Abdelhak
 7. Abdelhalim
 8. Abdelkader
 9. Abdelkamel
 10. Abdelkazem
 11. Abdelmalak
 12. Abdelmalik
 13. Abdulkhalil
 14. Abdelhamed
 15. Abdeljalak
 16. Abdelhakem
 17. Abdul khaleq
 18. Abdel razek
 19. Abdel halim
 20. Abdel-salam
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelghani
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelhafid
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhamid
 29. Abdelhay
 30. Abdeljaber
 31. Abdelkarim
 32. Abdelmalki
 33. Abdelouahed
 34. Abdelqader
 35. Abdelsalam
 36. Abdelsayed
 37. Abdul-khaliq
 38. Abdulmalik
 39. Abdelhassen
 40. Abdel-hadi