Achternaam AbdelkrimMeer weten over de achternaam Abdelkrim is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelkrim in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelkrim leven.

De Abdelkrim achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelkrim, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelkrim zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelkrim

Bekijk kaart van de achternaam Abdelkrim

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelkrim ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelkrim draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelkrim die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelkrim vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelkrim zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelkrim onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelkrim in de wereld

 1. Algerije Algerije (5179)
 2. Marokko Marokko (2588)
 3. Tunesië Tunesië (730)
 4. Frankrijk Frankrijk (444)
 5. Spanje Spanje (130)
 6. Irak Irak (79)
 7. Canada Canada (25)
 8. Egypte Egypte (16)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (12)
 10. Engeland Engeland (8)
 11. België België (6)
 12. Duitsland Duitsland (4)
 13. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 14. Soedan Soedan (4)
 15. Zweden Zweden (4)
 16. Zwitserland Zwitserland (3)
 17. Mexico Mexico (3)
 18. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 19. Italië Italië (2)
 20. Australië Australië (1)
 21. Transnistrië Transnistrië (1)
 22. Maleisië Maleisië (1)
 23. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (1)
 24. Niger Niger (1)
 25. Noorwegen Noorwegen (1)
 26. Frans Polynesië Frans Polynesië (1)
 27. Qatar Qatar (1)
 28. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelkrim hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelkrim in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelkrim de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelkrim een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelkrim enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelkrim stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkrim.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelkrim hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkrim maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelkrim veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelkrim, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkerim
 3. Abdelakrim
 4. Abdulkarim
 5. Abdelkbir
 6. Abdelkarin
 7. Abdeladim
 8. Abdelkariem
 9. Abdelali
 10. Abdelatif
 11. Abdelaziz
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelkazem
 15. Abdelli
 16. Abdelrahim
 17. Abdul-karim
 18. Abdelati
 19. Abdelhai
 20. Abdelmonim
 21. Abdelkebir
 22. Abdelasis
 23. Abdeltif
 24. Abdelkadir
 25. Abdelmjid
 26. Abdul karim
 27. Abdelazis
 28. Abdelkabir
 29. Abdalkarem
 30. Abdoulkarim
 31. Abdelahi
 32. Abdel rahim
 33. Abdelkefi
 34. Abdelbari
 35. Abdeli
 36. Abd el karim
 37. Abdelazid
 38. Abd-elaziz
 39. Abdalahi
 40. Abdali