Achternaam AbdelmajidMeer weten over de achternaam Abdelmajid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelmajid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelmajid leven.

De Abdelmajid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelmajid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelmajid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelmajid

Bekijk kaart van de achternaam Abdelmajid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelmajid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelmajid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelmajid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelmajid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelmajid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelmajid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelmajid in de wereld

 1. Marokko Marokko (2520)
 2. Tunesië Tunesië (310)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (237)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (58)
 5. Algerije Algerije (55)
 6. Egypte Egypte (25)
 7. Zweden Zweden (18)
 8. Spanje Spanje (16)
 9. Frankrijk Frankrijk (16)
 10. België België (14)
 11. Venezuela Venezuela (11)
 12. Soedan Soedan (9)
 13. Canada Canada (8)
 14. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 15. Engeland Engeland (5)
 16. Nederland Nederland (5)
 17. Denemarken Denemarken (3)
 18. Duitsland Duitsland (2)
 19. Jordanië Jordanië (2)
 20. Zwitserland Zwitserland (1)
 21. Israël Israël (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelmajid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelmajid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelmajid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelmajid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelmajid enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmajid. Dit komt doordat de achternaam Abdelmajid vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelmajid stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmajid.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelmajid, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelmajid, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelmajid met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelmadjid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelmjid
 4. Abdelmagid
 5. Abdelhafid
 6. Abdelhamid
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-majid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelwahid
 11. Abdul majid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelazid
 14. Abdelali
 15. Abdelatif
 16. Abdelaziz
 17. Abdelhadi
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdeljawad
 21. Abdelkarim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdellatif
 25. Abdelmalak
 26. Abdelmalek
 27. Abdelmalki
 28. Abdelmanje
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahim
 31. Abdelsayed
 32. Abdulhamid
 33. Abdulmalik
 34. Abdel-wahid
 35. Abdelgadir
 36. Abdelati
 37. Abdeljalil
 38. Abdelhai
 39. Abdellaziz
 40. Abdelmonim