Achternaam AbdelmalakMeer weten over de achternaam Abdelmalak is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelmalak in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelmalak leven.

De Abdelmalak achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelmalak, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelmalak zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelmalak

Bekijk kaart van de achternaam Abdelmalak

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelmalak ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelmalak draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelmalak die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelmalak vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelmalak zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelmalak onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelmalak in de wereld

 1. Egypte Egypte (5339)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (345)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (197)
 4. Tunesië Tunesië (88)
 5. Koeweit Koeweit (65)
 6. Canada Canada (54)
 7. Engeland Engeland (21)
 8. Zweden Zweden (16)
 9. Australië Australië (15)
 10. Griekenland Griekenland (15)
 11. Marokko Marokko (9)
 12. Spanje Spanje (7)
 13. Algerije Algerije (4)
 14. Qatar Qatar (4)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 16. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 17. Frankrijk Frankrijk (2)
 18. Duitsland Duitsland (1)
 19. Hongarije Hongarije (1)
 20. Italië Italië (1)
 21. Libanon Libanon (1)
 22. Nigeria Nigeria (1)
 23. Nederland Nederland (1)
 24. Noorwegen Noorwegen (1)
 25. Filipijnen Filipijnen (1)
 26. Rusland Rusland (1)
 27. Soedan Soedan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelmalak hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelmalak in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelmalak de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelmalak een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelmalak enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelmalak stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmalak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelmalak, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelmalak, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelmalak met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelmalek
 2. Abdelmalik
 3. Abdalmalak
 4. Abdeljalak
 5. Abdelhalak
 6. Abdelmalack
 7. Abdelmalki
 8. Abdelsalam
 9. Abdulmalik
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkhalak
 12. Abdul-malak
 13. Abdelmaula
 14. Abdel-salam
 15. Abdelaal
 16. Abdelali
 17. Abdelfatah
 18. Abdelhak
 19. Abdelhalim
 20. Abdelilah
 21. Abdeljawad
 22. Abdelkhalek
 23. Abdella
 24. Abdellah
 25. Abdelmajid
 26. Abdelmanje
 27. Abdelmoula
 28. Abdelraza
 29. Abdelwahab
 30. Abdelelah
 31. Abdelkhalik
 32. Abdelillah
 33. Abdelhilah
 34. Abdeljalil
 35. Abdelmayid
 36. Abdelwahad
 37. Abdelkamal
 38. Abdel salam
 39. Abdellilah
 40. Abdelaali