Achternaam AbdelmanjeMeer weten over de achternaam Abdelmanje is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelmanje in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelmanje leven.

De Abdelmanje achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelmanje, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelmanje zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelmanje

Bekijk kaart van de achternaam Abdelmanje

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelmanje ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelmanje draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelmanje die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelmanje vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelmanje zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelmanje onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelmanje in de wereld

 1. Spanje Spanje (20)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelmanje hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelmanje in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelmanje de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelmanje een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmanje. Dit komt doordat de achternaam Abdelmanje vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelmanje hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmanje maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelmanje veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelmanje, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmalak
 3. Abdelmalek
 4. Abdelmalik
 5. Abdelmalki
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelmayid
 8. Abdelmonim
 9. Abdelgani
 10. Abdelhanin
 11. Abdelmagid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelmaula
 14. Abdalahe
 15. Abdela
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelali
 19. Abdelatif
 20. Abdelaziz
 21. Abdelfatah
 22. Abdelghani
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelhafid
 26. Abdelhak
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhalim
 29. Abdelhamid
 30. Abdelhay
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelkazem
 37. Abdella
 38. Abdellah
 39. Abdellahi
 40. Abdellaoui