Achternaam AbdelmoumenMeer weten over de achternaam Abdelmoumen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelmoumen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelmoumen leven.

De Abdelmoumen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelmoumen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelmoumen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelmoumen

Bekijk kaart van de achternaam Abdelmoumen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelmoumen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelmoumen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelmoumen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelmoumen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelmoumen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelmoumen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelmoumen in de wereld

 1. Marokko Marokko (2520)
 2. Algerije Algerije (1820)
 3. Tunesië Tunesië (685)
 4. Frankrijk Frankrijk (258)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 6. Spanje Spanje (12)
 7. Canada Canada (5)
 8. Jemen Jemen (4)
 9. België België (3)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 11. Zwitserland Zwitserland (2)
 12. Duitsland Duitsland (2)
 13. Engeland Engeland (2)
 14. Mauritanië Mauritanië (2)
 15. China China (1)
 16. Schotland Schotland (1)
 17. Ierland Ierland (1)
 18. Nederland Nederland (1)
 19. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelmoumen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelmoumen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelmoumen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelmoumen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelmoumen enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmoumen. Dit komt doordat de achternaam Abdelmoumen vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelmoumen stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmoumen.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelmoumen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmoumen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelmoumen veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelmoumen, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelmoumni
 2. Abdelmohsen
 3. Abdelmoula
 4. Abdelmounim
 5. Abdelkamel
 6. Abdellouli
 7. Abdelmalek
 8. Abdelmanje
 9. Abdelnour
 10. Abdelouahed
 11. Abdelrahman
 12. Abdelhassen
 13. Abdelhossein
 14. Abdelmoughit
 15. Abdelouahd
 16. Abdelouafi
 17. Abdelmonaim
 18. Abdelmonim
 19. Abdelhamed
 20. Abdulmunem
 21. Abdelouhab
 22. Abdelmoghit
 23. Abdulmateen
 24. Abdulmumini
 25. Abdelloui
 26. Abdelmounaim
 27. Abdelmaoula
 28. Abdelaoui
 29. Abdelmaula
 30. Abdel kamel
 31. Abdeljaoued
 32. Abdel-rahman
 33. Abdelhamid
 34. Abdeljaber
 35. Abdelkader
 36. Abdelkazem
 37. Abdelkhalek
 38. Abdelkrim
 39. Abdellaoui
 40. Abdelmajid