Achternaam AbdelnebiMeer weten over de achternaam Abdelnebi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelnebi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelnebi leven.

De Abdelnebi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelnebi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelnebi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelnebi

Bekijk kaart van de achternaam Abdelnebi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelnebi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelnebi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelnebi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelnebi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelnebi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelnebi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelnebi in de wereld

 1. Algerije Algerije (558)
 2. Spanje Spanje (10)
 3. Tsjaad Tsjaad (9)
 4. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelnebi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelnebi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelnebi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelnebi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelnebi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelnebi.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelnebi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelnebi, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdelkebir
 4. Abdel nabi
 5. Abdelhedi
 6. Abdelkefi
 7. Abdalnabi
 8. Abdelali
 9. Abdelhadi
 10. Abdelkerim
 11. Abdellahi
 12. Abdellati
 13. Abdelli
 14. Abdelnour
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdelkbir
 18. Abdelgani
 19. Abdelhabib
 20. Abdelbaki
 21. Abdelaati
 22. Abdelaali
 23. Abdelkabir
 24. Abdellali
 25. Abdelahi
 26. Abdelloui
 27. Abdelbari
 28. Abdelaoui
 29. Abdeli
 30. Abdellawi
 31. Abdalahi
 32. Abdali
 33. Abdallahi
 34. Abdel
 35. Abdela
 36. Abdelaal
 37. Abdelah
 38. Abdelatif
 39. Abdelaziz
 40. Abdelghani