Achternaam AbdelouhabMeer weten over de achternaam Abdelouhab is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelouhab in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelouhab leven.

De Abdelouhab achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelouhab, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelouhab zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelouhab

Bekijk kaart van de achternaam Abdelouhab

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelouhab ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelouhab draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelouhab die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelouhab vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelouhab zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelouhab onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelouhab in de wereld

 1. Algerije Algerije (1633)
 2. Marokko Marokko (613)
 3. Frankrijk Frankrijk (60)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 5. Engeland Engeland (2)
 6. Zweden Zweden (2)
 7. België België (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Egypte Egypte (1)
 10. Finland Finland (1)
 11. Luxemburg Luxemburg (1)
 12. Wallis en Futuna Wallis en Futuna (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelouhab hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelouhab in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelouhab de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelouhab een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelouhab enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelouhab. Dit komt doordat de achternaam Abdelouhab vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelouhab stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelouhab.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelouhab hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelouhab maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelouhab veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelouhab, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelouhab, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelouhab, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelouhab met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelouahab
 2. Abdeloihab
 3. Abdelwahab
 4. Abdelouahad
 5. Abdelouahhab
 6. Abdelhak
 7. Abdelhay
 8. Abdelmoula
 9. Abdelouahed
 10. Abdel-wahab
 11. Abdelouahd
 12. Abdelhai
 13. Abdelouafi
 14. Abdelwahad
 15. Abdelhaq
 16. Abdel wahab
 17. Abdelouahid
 18. Abdulwahab
 19. Abdalwahab
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelah
 23. Abdelfatah
 24. Abdelghani
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhady
 27. Abdelilah
 28. Abdeljawad
 29. Abdella
 30. Abdellah
 31. Abdellahi
 32. Abdellouli
 33. Abdelmalak
 34. Abdelmoumen
 35. Abdelmoumni
 36. Abdelnabi
 37. Abdelnour
 38. Abdelrahim
 39. Abdelrahman
 40. Abdelraza