Achternaam AbdelraoufMeer weten over de achternaam Abdelraouf is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelraouf in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelraouf leven.

De Abdelraouf achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelraouf, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelraouf zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelraouf

Bekijk kaart van de achternaam Abdelraouf

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelraouf ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelraouf draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelraouf die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelraouf vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelraouf zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelraouf onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelraouf in de wereld

 1. Egypte Egypte (7322)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (835)
 3. Koeweit Koeweit (67)
 4. Qatar Qatar (44)
 5. Soedan Soedan (25)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (14)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 8. Canada Canada (5)
 9. Engeland Engeland (4)
 10. Thailand Thailand (4)
 11. Duitsland Duitsland (3)
 12. Zwitserland Zwitserland (2)
 13. Syrië Syrië (2)
 14. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 15. Brazilië Brazilië (1)
 16. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 17. Denemarken Denemarken (1)
 18. Algerije Algerije (1)
 19. Schotland Schotland (1)
 20. Hongarije Hongarije (1)
 21. Italië Italië (1)
 22. Jordanië Jordanië (1)
 23. Libië Libië (1)
 24. Mauritius Mauritius (1)
 25. Rusland Rusland (1)
 26. Zweden Zweden (1)
 27. Tsjaad Tsjaad (1)
 28. Togo Togo (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelraouf hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelraouf in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelraouf de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelraouf een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelraouf stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelraouf.

 1. Abdellaoui
 2. Abdelaoui
 3. Abdallaoui
 4. Abdelatif
 5. Abdellatif
 6. Abdelnour
 7. Abdelrahim
 8. Abdelraza
 9. Abdularuf
 10. Abdelatef
 11. Abdeljaouad
 12. Abdul rauf
 13. Abdelloui
 14. Abdelmaoula
 15. Abdlaoui
 16. Abdeljaoued
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelah
 20. Abdelali
 21. Abdelaziz
 22. Abdelfatah
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelhafid
 26. Abdelhak
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhalim
 29. Abdelhamid
 30. Abdelhay
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelkazem
 37. Abdella
 38. Abdellah
 39. Abdellahi
 40. Abdellati