Achternaam AbdelwahadMeer weten over de achternaam Abdelwahad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelwahad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelwahad leven.

De Abdelwahad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelwahad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelwahad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelwahad

Bekijk kaart van de achternaam Abdelwahad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelwahad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelwahad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelwahad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelwahad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelwahad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelwahad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelwahad in de wereld

 1. Algerije Algerije (5)
 2. Egypte Egypte (1)
 3. Marokko Marokko (1)
 4. Qatar Qatar (1)
 5. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 6. Zweden Zweden (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelwahad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelwahad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelwahad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelwahad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelwahad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelwahad. Dit komt doordat de achternaam Abdelwahad vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelwahad veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelwahad, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelwahab
 2. Abdelwahid
 3. Abdelwahed
 4. Abdeljawad
 5. Abdul-ahad
 6. Abdulahad
 7. Abdel-wahab
 8. Abdel-wahid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelouahad
 11. Abdel wahid
 12. Abdel wahab
 13. Abdeluahed
 14. Abdulwahab
 15. Abdalwahab
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelfatah
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhafid
 22. Abdelhak
 23. Abdelhamid
 24. Abdelhay
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdelmajid
 28. Abdelmalak
 29. Abdelouahab
 30. Abdelouahed
 31. Abdelrahim
 32. Abdelrahman
 33. Abdelraza
 34. Abdelsalam
 35. Abdelsayed
 36. Abdul-wahid
 37. Abdel-hadi
 38. Abdeljaouad
 39. Abdelouahd
 40. Abdelmayid