Achternaam AbdenurMeer weten over de achternaam Abdenur is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdenur in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdenur leven.

De Abdenur achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdenur, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdenur zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdenur

Bekijk kaart van de achternaam Abdenur

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdenur ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdenur draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdenur die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdenur vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdenur zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdenur onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdenur in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (295)
 2. Brazilië Brazilië (27)
 3. Ethiopië Ethiopië (9)
 4. Mexico Mexico (5)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 6. Bolivia Bolivia (1)
 7. Colombia Colombia (1)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. Qatar Qatar (1)
 10. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdenur hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdenur in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdenur de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdenur een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdenur. Dit komt doordat de achternaam Abdenur vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdenur hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdenur maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdenur veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdenur, zoals we kunnen zien.

 1. Abdenour
 2. Abdanur
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdenbi
 6. Abdennour
 7. Abaden
 8. Abdeen
 9. Abdin
 10. Abdinga
 11. Abdon
 12. Abdoun
 13. Abdona
 14. Abdenaji
 15. Abdenacer
 16. Abdenabi
 17. Abuden
 18. Abdinov
 19. Abdinoor
 20. Abdan
 21. Abdony
 22. Abdane
 23. Abdenebi
 24. Abdine
 25. Abiden
 26. Abadin
 27. Abdenbaoui
 28. Abdennebi
 29. Abdinasir
 30. Abdoune
 31. Abdouni
 32. Abedin
 33. Abidin
 34. Abidine
 35. Abiodun
 36. Abdennacer
 37. Abdennaser
 38. Abdenasser
 39. Abdennaim
 40. Abdennaceur