Achternaam AbdersonMeer weten over de achternaam Abderson is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abderson in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abderson leven.

De Abderson achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abderson, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abderson zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abderson

Bekijk kaart van de achternaam Abderson

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abderson ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abderson draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abderson die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abderson vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abderson zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abderson onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abderson in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 2. Cuba Cuba (4)
 3. Australië Australië (1)
 4. Dominica Dominica (1)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Jamaica Jamaica (1)
 7. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abderson hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abderson in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abderson de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abderson een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abderson enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abderson. Dit komt doordat de achternaam Abderson vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abderson stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abderson.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abderson hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abderson maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abderzak
 2. Abdirov
 3. Abderhim
 4. Abderemane
 5. Abderraman
 6. Abdorf
 7. Abdur
 8. Abderahim
 9. Abderraouf
 10. Abderahman
 11. Abderezak
 12. Abderrahin
 13. Abderazak
 14. Abdraev
 15. Abd rabo
 16. Abdraman
 17. Abedrop
 18. Abderazek
 19. Abader
 20. Abdoral
 21. Abadir
 22. Abderrahim
 23. Abderrahman
 24. Abderrazak
 25. Abdirahman
 26. Abdramane
 27. Abdurahman
 28. Abidar
 29. Abietar
 30. Apter
 31. Aufderhar
 32. Abd-rahman
 33. Abdouraman
 34. Abdraimov
 35. Abderrahmen
 36. Abderahmane
 37. Abderrafie
 38. Abderrafik
 39. Abderrezak
 40. Abderazzak