Achternaam AbdessalamMeer weten over de achternaam Abdessalam is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdessalam in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdessalam leven.

De Abdessalam achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdessalam, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdessalam zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdessalam

Bekijk kaart van de achternaam Abdessalam

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdessalam ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdessalam draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdessalam die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdessalam vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdessalam zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdessalam onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdessalam in de wereld

 1. Algerije Algerije (967)
 2. Marokko Marokko (511)
 3. Tsjaad Tsjaad (385)
 4. Egypte Egypte (305)
 5. Mauritanië Mauritanië (97)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 7. Spanje Spanje (5)
 8. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 9. Tunesië Tunesië (4)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 11. Frankrijk Frankrijk (2)
 12. Brazilië Brazilië (1)
 13. Kameroen Kameroen (1)
 14. Italië Italië (1)
 15. Jordanië Jordanië (1)
 16. Libië Libië (1)
 17. Oman Oman (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Zweden Zweden (1)
 20. Syrië Syrië (1)
 21. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdessalam hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdessalam in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdessalam de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdessalam een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessalam. Dit komt doordat de achternaam Abdessalam vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdessalam veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdessalam, zoals we kunnen zien.

 1. Abdesslam
 2. Abdesselam
 3. Abdessalem
 4. Abdesalam
 5. Abdessalami
 6. Abdeselam
 7. Abdeslam
 8. Abdessamad
 9. Abdussalaam
 10. Abdesslem
 11. Abdesselem
 12. Abdeslami
 13. Abdessamie
 14. Abdessadik
 15. Abdesamad
 16. Abdeslem
 17. Abdessamed
 18. Abdessadek
 19. Abdisalan
 20. Abdessamia
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abdessemed
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abd karim
 28. Abdes
 29. Abades
 30. Abatecola
 31. Abdikadir
 32. Abdis
 33. Abdous
 34. Abdoussi
 35. Abdus
 36. Avedissian
 37. Abtsiauri
 38. Abdias
 39. Abdiaziz
 40. Abu daqah