Achternaam AbdessamadMeer weten over de achternaam Abdessamad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdessamad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdessamad leven.

De Abdessamad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdessamad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdessamad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdessamad

Bekijk kaart van de achternaam Abdessamad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdessamad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdessamad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdessamad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdessamad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdessamad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdessamad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdessamad in de wereld

 1. Marokko Marokko (6471)
 2. Tunesië Tunesië (310)
 3. Algerije Algerije (102)
 4. Frankrijk Frankrijk (50)
 5. Spanje Spanje (19)
 6. Niger Niger (18)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (16)
 8. Libanon Libanon (8)
 9. Canada Canada (5)
 10. België België (3)
 11. Italië Italië (3)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 13. Zwitserland Zwitserland (2)
 14. Denemarken Denemarken (1)
 15. Finland Finland (1)
 16. Engeland Engeland (1)
 17. IJsland IJsland (1)
 18. Libië Libië (1)
 19. Slowakije Slowakije (1)
 20. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdessamad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdessamad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdessamad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdessamad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdessamad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdessamad stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessamad.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdessamad veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdessamad, zoals we kunnen zien.

 1. Abdesamad
 2. Abdessamed
 3. Abdessamie
 4. Abdessalam
 5. Abdessamia
 6. Abdessemed
 7. Abdeslam
 8. Abdeslami
 9. Abdessadik
 10. Abdesslam
 11. Abdesselam
 12. Abdessadek
 13. Abdessalem
 14. Abdesalam
 15. Abdessalami
 16. Abdessadki
 17. Abdeselam
 18. Abdussalaam
 19. Abdesslem
 20. Abdeslem
 21. Abdisalan
 22. Abdesselem
 23. Abdeselan
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abdes
 28. Abades
 29. Abdikadir
 30. Abdis
 31. Abdous
 32. Abdoussi
 33. Abdus
 34. Avedissian
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abdiaziz
 38. Abu daqah
 39. Abd karim
 40. Abd ghani