Achternaam AbdessamedMeer weten over de achternaam Abdessamed is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdessamed in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdessamed leven.

De Abdessamed achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdessamed, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdessamed zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdessamed

Bekijk kaart van de achternaam Abdessamed

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdessamed ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdessamed draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdessamed die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdessamed vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdessamed zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdessamed onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdessamed in de wereld

 1. Algerije Algerije (1033)
 2. Mauritanië Mauritanië (22)
 3. Tunesië Tunesië (5)
 4. Marokko Marokko (4)
 5. België België (3)
 6. Denemarken Denemarken (1)
 7. Qatar Qatar (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdessamed hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdessamed in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdessamed de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdessamed een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdessamed, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdessamed, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdessamed met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdessamad
 2. Abdessemed
 3. Abdessamie
 4. Abdesamad
 5. Abdessadek
 6. Abdessalem
 7. Abdessamia
 8. Abdeslam
 9. Abdeslami
 10. Abdessadik
 11. Abdesslam
 12. Abdesslem
 13. Abdessalam
 14. Abdesselem
 15. Abdessadki
 16. Abdeselam
 17. Abdesselam
 18. Abdeslem
 19. Abdesalam
 20. Abdessalami
 21. Abbadessa
 22. Abdussalaam
 23. Abd khalid
 24. Abdishakur
 25. Abdisalan
 26. Abdes
 27. Abdeselan
 28. Abades
 29. Abadez
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Abdous
 33. Abdoussi
 34. Abdus
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abdiaziz
 38. Abd karim
 39. Abd ghani
 40. Abdagic