Achternaam AbdessemedMeer weten over de achternaam Abdessemed is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdessemed in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdessemed leven.

De Abdessemed achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdessemed, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdessemed zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdessemed

Bekijk kaart van de achternaam Abdessemed

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdessemed ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdessemed draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdessemed die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdessemed vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdessemed zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdessemed onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdessemed in de wereld

 1. Algerije Algerije (3572)
 2. Canada Canada (12)
 3. Frankrijk Frankrijk (8)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 5. België België (5)
 6. Zwitserland Zwitserland (2)
 7. Duitsland Duitsland (2)
 8. Engeland Engeland (2)
 9. Egypte Egypte (1)
 10. Italië Italië (1)
 11. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdessemed hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdessemed in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdessemed de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdessemed een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessemed. Dit komt doordat de achternaam Abdessemed vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdessemed stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessemed.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdessemed hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdessemed maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdessamed
 2. Abdessamad
 3. Abdesselem
 4. Abdessamie
 5. Abdesselam
 6. Abdesslem
 7. Abdesamad
 8. Abdeslem
 9. Abdessadek
 10. Abdessalem
 11. Abdessamia
 12. Abdeselam
 13. Abdeslam
 14. Abdeslami
 15. Abdessadik
 16. Abdesslam
 17. Abdessalam
 18. Abdessadki
 19. Abdeselan
 20. Abdesalam
 21. Abdes
 22. Abdessalami
 23. Abades
 24. Abbadessa
 25. Abdis
 26. Abdous
 27. Abdoussi
 28. Abdus
 29. Abdussalaam
 30. Abdias
 31. Abd khalid
 32. Abdishakur
 33. Abdisalan
 34. Avdysheva
 35. Abdek
 36. Abadez
 37. Abadias
 38. Abdikadir
 39. Aboites
 40. Aboytes