Achternaam AbdiyevMeer weten over de achternaam Abdiyev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdiyev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdiyev leven.

De Abdiyev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdiyev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdiyev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdiyev

Bekijk kaart van de achternaam Abdiyev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdiyev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdiyev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdiyev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdiyev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdiyev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdiyev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdiyev in de wereld

 1. Oezbekistan Oezbekistan (7836)
 2. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (2325)
 3. Rusland Rusland (27)
 4. Kazachstan Kazachstan (24)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (13)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 7. Georgië Georgië (1)
 8. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)
 9. Maleisië Maleisië (1)
 10. Turkije Turkije (1)
 11. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdiyev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdiyev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdiyev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdiyev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdiyev. Dit komt doordat de achternaam Abdiyev vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdiyev stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdiyev.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdieva
 4. Avdiev
 5. Avdeev
 6. Abidov
 7. Abidova
 8. Abduvaliyev
 9. Avdeeva
 10. Abitbol
 11. Abduvaliev
 12. Abdifatah
 13. Avtaeva
 14. Aftab
 15. Apdepnur
 16. Abduvalieva
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abou diabate
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry